Tuotteet ja palvelut

Tuotteet

Löydät myymälästämme kattavan valikoiman mm. ravintolisiä, luonnonkosmetiikkaa, urheiluravinteita ja homeopaattisia valmisteita. Myymme sekä kotimaisten terveystukkujen että valittujen ulkomaisten toimittajien tuotteita.

Valikoimastamme löydät ravintolisiä mm. vatsan ja suoliston hyvinvointiin, sydänterveydelle, jaksamiselle, vastustuskyvyn ylläpitoon, sekä vitamiini- ja hivenainevarastojen täydentämiseen. Luonnonkosmetiikassa valitsemme laadukkaita brändejä sekä pienempiä kotimaisia tekijöitä. Urheiluravinteista löydät meiltä Suomen parhaat brändit, sekä saat ammattilaisen avun oikeiden tuotteiden valintaan.

Haluamme lisäksi panostaa homeopaattisiin valmisteisiin. Meiltä löydätkin Espoon kattavimman valikoiman homeopaattisia lääkeaineita, niin C- kuin D-vahvuuksissa. Oma homeopaattimme Virpi neuvoo myös mielellään, tule rohkeasti kysymään!

Meiltä löydät myös herkullisia Karmelin tilan tuotteita, suoraan Saarenmaan mineraalirikkaasta maaperästä. Meillä on myynnissä mm. tattaria, tattarirouhetta, tattarijauhoa, tattarihunajaa, camelina-öljyä, hamppuöljyä ja omenaviinietikkaa. Karmelin tilan tuotteita käyttää mm. Viron presidentin keittiö. Täältä löydät ihania tattarireseptejä.

Palvelut

Olemme enemmän kuin vain terveyskauppa, sillä tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia palveluja. Meiltä voit varata ajan homeopaattiseen konsultaatioon tai Antlitz-analyysiin™. Lisäksi järjestämme säännöllisesti mm. vitamiini- ja hivenainemittauksia, hiusanalyysipäiviä sekä terveydenhoitajan mittauspäiviä. Verkostojemme kautta annamme mielellämme vinkkejä myös muista hyvinvointialan ammattilaisista. 

Toinen kauppiaamme Virpi on klassinen homeopaatti ja pitää vastaanottoa Espoon Matinkylässä, Naturaid Hoitopalveluiden tiloissa (Matinkallio 2a). Lue lisää homeopatiasta ja homeopaatin valinnasta täältä

Löydät homeopaattisen hoidon sekä Antlitz-analyysin™ hinnaston täältä.

Tule myymälään kysymään lisää tai varaa aikasi suoraan verkosta.